SparkUp goes Naantali: Sosiaalinen media markkinointikanavana -koulutus

28.9.2017 13.3016.00

SparkUp goes Naantali: Sosiaalinen media markkinointikanavana -koulutus

SparkUp Goes Naantali: Sosiaalinen media markkinointikanavana -koulutus

"Facebook on sosiaalisen median kanavista ylivoimaisesti tehokkain, jolla myyntiä voidaan saada lisää. Pienyrityksen resurssit ovat rajalliset, ja sen vuoksi tekeminen kannattaa keskittää yhteen kanavaan, joka tuottaa tulosta. Vain harvan yrityksen resurssit riittävät monien eri kanavien ylläpitoon. Pitkän kokemukseni mukaan Facebook on se kanava, johon useimpien kannattaa keskittyä tosissaan, koska se on edullista ja tehokasta. Kokemukseni mukaan Facebook tuottaa parasta tulosta."

"Facebook-markkinoinnin lisäksi sähköpostimarkkinointi on käytännössä ilmaista Mailchimp-uutiskirjeohjelmalla. Mailchimp-ohjelmalla luotu sähköinen uutiskirje kannattaa ottaa heti käyttöön ja yhdistää se toimimaan Facebookin kanssa."

 

Koulutuksessa käydään läpi:

- miten Facebookissa tehdään maksullista markkinointia (näytän käytännössä miten mainonta käynnistetään ja miten mainokset luodaan)

- minkälainen on hyvä mainos

- mikä on tuloksellisin ja edullisin tapa mainostaa

- miksi sähköpostimarkkinointi on niin tehokasta (näytän todellisia esimerkkejä, mitä on tehty ja mitä niillä on saavutettu)

- miten Facebook ja sähköpostimarkkinointi tukee toisiaan

- miten Facebookissa voit kerätä asiakkaita sähköpostimarkkinointia varten

- paljon esimerkkejä ja vinkkejä lisätä myyntiä

 

Maarit Fellman on kouluttaja, yrittäjä, verkkokauppias ja digimarkkinoinnin asiantuntija.

Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnista ja digitaalilisten markkinointikeinojen käyttämisestä. Maarit tekee itse omien yritystensä markkinointia "kädet savessa" joka päivä, eli hän hallitsee asiat käytännön tasolla - miten saavutetaan mahdollisimman hyviä tuloksia. Hän on kouluttanut satoja yrittäjiä hyödyntämään digimarkkinoinnin mahdollisuuksia. Lue lisää: Maarit Fellman / Intoo Koulutus www.intoo.fi

Koulutus on innostava ja sisältää aitoja esimerkkejä, ideoita ja vinkkejä joita voit heti hyödyntää.

 

Ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/somekoulutus_naantali 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja tapahtuman mahdollistaa Turku Science Park Oy sekä Y2-hanke yhteistyössä Naantalin yrittäjien kanssa.

Viimeinen päivä ilmoittautua 24.9.2017. Lisätietoja antaa: sonja.hyrynsalmi@turkusciencepark.com

Event organizer: 
Event address: 
Matkailijantie 2, 21100 Naantali
Event website: