Teemaklinikka - Miten kehityn kasvuyrittäjänä?

27.9.2017 08.3015.00

Teemaklinikka - Miten kehityn kasvuyrittäjänä?

Teemaklinikka - Miten kehityn kasvuyrittäjänä?

Tekesin järjestämä teemaklinikka tarjoaa valmennusta yrittäjille, joiden tavoitteena on saada yrityksensä kasvu-uralle. Päivän aikana pohditaan kasvuyrittäjän tarvitsemia ominaisuuksia ja valmentautumista muuttuviin tilanteisiin, toimintaan vaikuttavia motivaatiotekijöitä sekä vuorovaikutustaitoja. Ohjelmassa huomioidaan osallistujien tarpeita ja annetaan konkreettisia työkaluja itsensä kehittämiseen.

Valmentajana toimii Anne Talvitie Kouluttamo Ky:stä, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan vaatimuksista yrittäjälle. Anne on tuotekehittäjä, yrittäjä, kouluttaja ja mentaalivalmentaja, joka on sparrannut ja valmentanut menestyksellä niin työtekijöitä, yrittäjiä, urheilijoita kuin harrastajiakin eri lajeissa parempiin suorituksiin.

Lisäksi palvelujohtaja Jaana Rantanen ja asiantuntija Miia Fohlin Tekesistä kertovat aamupäivän aluksi innovatiivisille yrityksille tarjolla olevista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.

Tilaisuus on suunnattu kaikille itsensä kehittämisestä ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta voi kehittää kansainvälistä liiketoimintaa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella Tekesin rahoituksen asiantuntijan kanssa, joka on päivässä läsnä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

 

Event organizer: 
Event address: 
Tykistökatu 4b, 20520 Turku
Event website: 
Keywords: 
Event district: