SparkUp on nyt vuoden ajan menestyksekkäästi tuonut saman katon alle eri startuptoimintaa ja toimijoita. Ja siitä iso kiitos kaikille teille yhteistyökumppaneille ja tahoille, startupeille ja kasvuyrityksille! Nyt haluammekin kohottaa maljan menneelle vuodelle ja kertoa mitä seuraavat vuodet tuovat mukanaan. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!
Koko viikon ohjelma: 
 
Tiistai 1.11.
7.45-9.30 Biotreffit & Tekes Health Tuesday https://www.lyyti.in/Biotreffit__Tekes_Health_Tuesday_0187
Webcast from Helsinki with the theme Health Dates - Super Like of Digitalization. Local spekar is Tom Palenius from Turku Science park with the topic:  Life Science Accelerator – something for you?

12.30-15.00 Kakkua ja skumppaa – SparkUp 1v. https://www.lyyti.in/SparkUp1v 
SparkUp on nyt vuoden ajan menestyksekkäästi tuonut saman katon alle eri startuptoimintaa ja toimijoita. Ja siitä iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, ystävyystahoille, startupeille ja alueen kasvuyrityksille! Nyt haluammekin kohottaa maljan menneelle vuodelle ja kertoa mitä seuraavat vuodet tuovat mukanaan.
 
Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!
 
Keskiviikko 2.11.
16.30-19.00 TeamingUp – Find a Co-Founder -event: https://www.lyyti.in/TeamingUp2016
Finding a co-founder is not easy. You may have an idea or you are ready to start as an entrepreneur, but the right kind of team is missing. TeamingUp-events are here to help you to find the right persons to start building your dreams.
 
This time we do have Oliver Bremer from Founder2be to tell his story and why he decided to start Founder2be, a platform where ideas and people meet. 
 
Torstai 3.11.
9-11.00 StartingUp Business: Markkinointi ja myynti: http://www.creve.fi/palvelut/starttineuvonta/
StartingUp Business -pajoissa yritystoimintaa suunnittelevat saavat käytännön neuvontaa ryhmissä tällä kertaa liittyen markkinointiin ja myyntiin. Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa syksyä tahansa, osallistua myös vain yksittäiseen pajaan tai käydä läpi kaikki kolme teemaa. Ryhmäneuvonnan etuna on mm. samassa tilanteissa olevien muiden aloittavien yrittäjien kohtaaminen ja verkostoituminen. Business-pajojen vetäjinä toimivat Humak Creven asiantuntijat Leena Janhila ja Markus Suomi.

12-16.00 Turun yliopiston Yrittäjyyspäivä: https://www.facebook.com/events/139000260101751

Tule mukaan keskustelemaan uusista yrittäjyyteen ja yliopisto-yritysyhteistyöhön liittyvistä avauksista ja mahdollisuuksista, joita Turun yliopisto tarjoaa sekä yrityksille että yliopistolaisille!

 
Perjantai 4.11.
16-19.00 Witch Please! SparkUp 1year Afterwork: https://www.facebook.com/events/1762850103981378/
SparkUp is now 1 year old! We are so happy that you all have been with us this year and we want to invite all of you to celebrate our journey at our Halloween themed afterwork.