Tule mukaan verkostoitumaan uusien yhteistyökumppaneiden kanssa ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia Tukholmasta! Turun seudun elinkeinoelämän toimijat järjestävät yhdessä Turun kaupungin kanssa matchmaking –matkan Tukholmaan 8. joulukuuta 2016. Matka muodostaa ensimmäisen ”linkin” Turun ja Tukholman alueiden jatkuvalle ja tiiviille yhteistyölle.

Päivän aikana vieraillaan useissa eri kohteissa – yrityksissä ja instituutioissa. Ensimmäinen tilaisuus on Tukholman Suomen suurlähetystössä ja suomalais-ruotsalaisessa kauppakamarissa, jonka jälkeen ohjelmassa on matchmaking- ja pitchaustilaisuus Finlandsinstitutetissa. Luovien alojen edustajat pääsevät tutustumaan noin 70 teatteriesityksien vuositasolla tekevään Riksteaternin tuotantotiloihin. Päivä päätetään vapaaseen cocktail-tilaisuuteen.

Matchmaking-tilaisuuden järjestää Enterprise Europe Network, joka etsii sinulle sopivia yhteistyökumppaneita tukholmalaisista yrityksistä. Ilmoittautuessasi sinua pyydetään kirjoittamaan lyhyt kuvaus yrityksesi toiminnasta ja siitä, millaista yhteistyötä olet etsimässä. 

Ilmoittaudu mukaan: https://www.b2match.eu/abosto (sivusto ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi)
Lisätietoja: Timo.Huttunen@turkusciencepark.com