Meillä on nyt etsinnässä Community facilitator määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2019 asti.
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan turkulaiseen startup-maailmaan SparkUpin fasilitaattorina osana Turku Science Park Oy:n alkavien yritysten palveluiden tiimiä. SparkUp on kaikille avoin startup-yhteisö, joka kerää saman katon alle alueen Turun startup-toimijat ja tarjoaa menestyksennälkäisille yrityksille ja yrittäjille tapahtumia, ohjelmia ja sparrausta nopean kasvun polulle.
 
Tehtäviisi kuuluu SparkUpin toimintojen kehittäminen, niihin liittyvä markkinointi ja viestintä, tapahtumien järjestäminen, BusinessUp-kiihdytysohjelman tuotantoon osallistuminen, yhteisötilan ylläpito ja varausjärjestelyt. Olet usein myös ensimmäinen kontakti SparkUpiin tulevalle, jolloin tarvittaessa neuvot ja opastat häntä eteenpäin.
 
Toivomme sinulta kokemusta yritysten, korkeakoulujen ja julkisen sektorin rajapinnassa työskentelystä. Myös projektityö on sinulle tuttua. Päivittäin tarvitset työssäsi kontaktiherkkyyttä, erinomaisia verkostoitumistaitoja ja ketterää koordinointikykyä. Ympäristömme on kansainvälinen, joten ainakin englanninkielen sujuva taito on tarpeen.
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 14.2.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen tom.palenius@businessturku.fi
Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa tiimin vetäjä Tom Palenius, puh. 040 550 1126 - jos numero on varattu tai ei vastaa, jätäthän viestin!
 
Paikan täytämme sopivan hakijan löytyessä mahdollisimman pian.
 
------
 
Turku Business Region kokoaa yhteen Turun seudun elinkeinoelämän, korkeakoulut, järjestöt ja kunnat. Yhteistyö synnyttää uusia tuotteita ja palveluita, jotka vauhdittavat yritystoiminnan kasvua ja alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudullisen kehitysyhtiön roolissa Turku Science Park Oy.